TR EN
RESTAURANT
RESTAURANT

Restaurant, şef Esra Muslu'nun uluslararası mutfağı ve yabancı misafirler için ayrıca Türk lezzetlerine yer veren menüsü ile hizmet veriyor.

Özellikle zengin alternatifleri ile başlangıçlar, arzu edildiğinde ortaya paylaşımlık olarak da servis ediliyor. Hem göze, hem mideye hitap eden bu konsept, zengin alternatifler sunuyor.

Ev yapımı tamamı organik ekmekler, odun fırınında pizzalar, kırmızı etler ve ev yapımı dondurmalar en çok beğenilen yemekler arasında.

  • Başlangıçlar
    • patlıcan salatası, zeytin, kapari ve kerevizsapı  18
    • buzda “antakya halhalı” zeytini  14
    • füme ördek göğsü, armut - elma chutney ve ekşi maya “miche” ekmek  24
    • domatesli risotto, fesleğenli domates salatası ile  22
    • füme dilli çıtır börek, ev yapımı barbekü sos  20
    • zeytinyağlı pilav, enginar ve dereotu  18
    • somon rilette, soğan marmelatlı ev yapımı fume somon ezmesi ve brioche ekmek  25
    • dana yanağı, taze fasulye ve dukkah baharat ile 32
    • tereyağında karides, taze baharatlı “chimichurrie” sos ve ekşi maya ekmek  28
    • bonfile şiş, kaşık salatası ve harissalı lavaş  29
    • közlenmiş biberler, zeytin, kapari ve maydanoz  18
    • rakı-balık, fümelenmiş deniz alası ve rakı ile marine edilmiş üzümler  25
  • Ana Yemekler
    • ördek confit, kimyonlu humus, salatalık ve maydanoz  47
    • levrek, kabaklı kinoa ve armut salatası  52
    • tavuk göğsü, tuzlu yoğurt ve kiraz domatesler  39
    • ızgara bonfile, mantar, renkli biberler ve sotelenmiş ıspanak  52
    • köy eriştesi, mevsim mantarları ve parmesan  31
    • kuzu bonfile, tabbouleh, kuru yabanmersini ve antepfıstığı  51
    • deniz mahsullü risotto, levrek, karides ve füme somon  53
    • kırık nohutlu firik pilavı, yeşil mercimek, domates ve sivri biber  24
    • roka salatası, “izmir tulum peyniri”, “bodrum kırma zeytini” ve domates  26
    • kereviz – maydanoz salatası, nar ekşisi ve fındık  26
  • Tatlılar
    • limon- limon  16
      • limonlu mascarpone kek, limon beze, antepfıstık toprak, limon sorbe,
    • armut – sakız  16
      • sakızlı pannacotta, karamelize armut, biberiye kurabiye, sultaniye- emir jöle, armutlu dondurma
    • çikolata – çarkıfelek  16
      • çikolatalı fındıklı brownie, çikolata krem, çarkıfelek jöle, fındık toprak, çarkıfelek sorbe
    • dondurmalar /top  7
      • armut/  vanilya/  tarçın/çilek
    • sorbeler /top  7
      • limon/  çarkıfelek/ çikolata
  • Peynir / Şarküteri
    • Peynirler
      • abaza  12
      • isli çerkez  12
      • kars kaşarı  12
      • parmesan  14
      • rokfor  14
    • şarküteri
      • füme dana antrikot  16
      • prosciutto  16
      • füme hindi  16
BAR
BAR

Haliç manzarası ile beraber en güzel günbatımlarından birine sahip büyük barı ile akşamüstünden gecenin ilerleyen saalerine kadar içkinizi, bar için hazırlanan özel menüsünden atıştırmalıklar eşliğinde keyifle yudumlayabilirsiniz.

Kulübü ve haftaiçi düzenlenen özel konser ve DJ etkinlikleri ile eğlence hayatının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

DAVET
DAVET

Küçük, büyük her tarzda davete uygun konsept menüleri ile temalı partiler veya yemekli ağırlamalar için Nuteras ev sahipliği yapmaktadır.

Detaylı bilgi için lütfen bizi arayın.